Vanished
profil.
Här kan du skriva en text om dig själv, bilden kan du ta bort, och om du vill så kan du även ändra den till en egen bild. Men tänk på att storleken ska vara exakt likadan som nuvarande bild. För att ändra bilden laddar du upp din egna och byter ut den mot adressen som ligger ovanför detta i kodmallen, glöm inte att göra det på resten utav kodmallarna! Sedan kan du även byta ut ordet Vanished mot något helt annat, det bestämmer du, även det görs i alla kodmallar. Om du vill kan du också lägga upp din bloglovin kod här.

sök i bloggen.

senaste inläggen.
» Don't let me go
» Livet men...
» -
» hohoohh
» Bayram..
» Söndag
» HALOOOJ
» Halloj
» Volim te :*
» Ut ur duschen...
» gott!
» Hemma X)
» Mot Västerås...
» Västerås imorgon.....
» I'm back ....

kategorier.
» Allmänt

arkiv.
» Augusti 2011
» April 2011
» Mars 2011
» Januari 2011
» December 2010
» November 2010
» September 2010
» Juni 2010
» Maj 2010
» April 2010
» Mars 2010

länkar.
» Emma Lundström
» Karolina Mauritzson

bloggdesign.
Denna bloggdesign är hämtad från
A Piece of Cake - Gratis bloggdesign och blogghjälp!

Don't let me go

Datum: 2010-11-27 Tid: 14:07:49 | Publicerat i: Allmänt
Kommentarer: Kommentera! (5) | tillbaka till toppen.

Haloj bloggen!


Igår blev det ingen Fredagsmys men där emot blir det lördagsmys ikväll, med storesyrran, ska ut med pappa en stund på stan senare hem till syrran, och idag kommer bebisarna hit!! Sitter och tittar på vampire diaries, jag vet inte hur många ggr jag sett den men.... den så jävla bra. Och jag pluggar samditigt som jag tittar på vampire, har två prov nästa vecka, och en uppsats jag ska skriva om capitalism: i love story. Inte mycket att skriva om mer, ska forsätta plugga nu, herååpp. 
 



Livet men...

Datum: 2010-11-24 Tid: 22:41:53 | Publicerat i: Allmänt
Kommentarer: Kommentera! (1) | tillbaka till toppen.

Livet är inte alltid, som vi vill. Saker vi vill ha vi vill göra, ibland kanske inte allt går att få, eller göra. Men man ska alltid ha ett hopp, ett mål framför sig, så att ditt liv har en menning, för varje dag lär du dig nya saker, både  bra och dåliga, varför välja dem dåliga vägen, när man har en bra väg att gå? man har alltid två val i livet, oavsett vad det är, istället för att folk ska ta vara på tiden dem lever, eller göra något bra av livet, så väljer man just det lättaste vägen alltså den dåliga vägen, fast man e medveten om det, men varför? jo för att... människor är så lata och har ett stortt ego, det dem gör är att skylla på andra, för det är det lättaste vägen, när man kan ta den andra vägen att kämpa emot, ha viljan!!! Det finns falska människor, överallt men den ända du verkligen kan lita på e dig själv, för det finns ingen som e som din sanna ja, varför ha vänner om alla e falska, hällre att vara ensam, och inte ha några vänner alls, än att ha fullt me ''vänner'' som är falska, livets menning, vad är det egentligen? varför finns vi? det ända sättet att ta reda på svaret är att leva och se va livet innebär. Du ska ha mål, drömmar, framför dig, du ska inte skämmas för den du är, annars är du ingen!



dizzy boyz<3



-

Datum: 2010-11-24 Tid: 15:41:43 | Publicerat i: Allmänt
Kommentarer: Kommentera! (2) | tillbaka till toppen.

Va bara tvungen att skriva i din blogg igen, men inte för att klaga på dig den här gången utan för att berätta hur mycket jag älskar dig! Och nej ja fjäskar inte och nej jag leker inte söt. Säger bara fuck dom som tar dig för givet och inte uppskattar dig! Du och jag känner varandra in och ut, vi har gått igenom lycka, glädje, sorg, skratt, tårar och jag älskar dig mer och mer för varje år som går. Även när jag beter mig som en riktig hoe mot dig när jag är arg så ska du komma ihåg varje gång att jag inte menar det jag säger, fast det tror jag redan att du vet efter alla gånger du har sett mig arg hehe..
Du ser direkt när de nåt som är fel och när nåt inte stämmer, du märker saker om mig innan jag ens märker dom själv. Och jag vet inte asså idag var bara en av dom dagarna när jag tänkte på allt vi gått igenom, hur mycket vi har skrattat, alla våra knäppa grejer. Men fan Sevi vi båda måste inse att vi verkligen är urform!! Vad har hänt med oss? Blivit för gamla..
Bara nu när jag tänker på alla gånger du har fått mig att skratta, våran humor den är verkligen unik och det är verkligen ingen annan som kan förstå den förutom vi. Vi kan verkligen inte gå en hel dag utan varandra, ingenting funkar som det ska då och saker går alltid fel. Du har funnits där för mig på så jävla många sätt och för det mesta bara genom att vara dig själv. Dagar då du har sett mig gråta har du alltid fixat saker och om inte det har gått att fixa dom så får du alltid smärtan att gå bort.
Du ska veta att jag uppskattar dig som in i helvete och det kommer jag alltid göra, har aldrig och kommer aldrig någonsin ta dig för givet, för du förtjänar så jävla mycket mer än så. Min underbaraste barndomsvän, bästavän och syster, kommer älska dig livet ut!

I carry your heart, I carry it in my heart.

/M





hohoohh

Datum: 2010-11-18 Tid: 22:16:41 | Publicerat i: Allmänt
Kommentarer: Kommentera! (2) | tillbaka till toppen.

Jaha idag var det ju en rolig dag då i skolan, slutade vid fyra tiden sen tog jag melissa och meis bussen hem. Imorn smäller det SMID-cupen, som jag hoppas på att vi kommer att vinna.Inget mer att skriva om :(







Bayram..

Datum: 2010-11-17 Tid: 19:52:12 | Publicerat i: Allmänt
Kommentarer: Kommentera! (3) | tillbaka till toppen.

Lyssnar på Hold yuh- Gyptian ft.Mohombi (niki minaji) skönaste rimexen! Igår var det släkt träff, hos farmor, alltså det var id ( bayram) som vi firade, senare vid 8 tiden tog jag och burcu bussen hem. Börja kavrt i elva idag, hade föreläsning om gymnasie val, sen så drog alla nior till munktell för gymnasie information, snart är det dags att välja gymnasie.

Jag ska nog välja sam ekonomi på rekarnegymnasiet, jag vill bli advokat, första året på gymnasiet läser jag här i esklilstuna andra året blire amerika, läsa där som utbyteselev ett år, sen kommer jag tillbaka till sverige läser sista året här i eskilstuna alltså tar studenten här och forsätter läsa i amerika.

På fredag är det äntligen dags för SMID cuppen som nästan alla skolor spelar, (för er som inte vet vad SMID cuppen är) Är det som någon slags fotbolls cup som spelas varje år av elever, från olika skolor.

Äntligen har jag nu brännt en skiva till uppis (skolans cafeteria) som alla längtat efter så från och med imorgon blire ny musik smak, man har ju tröttnat att lyssna på samma musik typ varje dag i flera år!








Söndag

Datum: 2010-11-14 Tid: 21:31:04 | Publicerat i: Allmänt
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

Nu är det söndag, imorn skola, har inte så mycket att skriva omjag var på tuna park idag, kolla på skräck film mirrors 2, en grymt bra film, som jag verkligen rekommenderar ettan också, ska nu kika på tv lite sen blire sova måste få i mig lite sömn har knappt sovit dem två dagarna. Och Felicia kom ihåg mitt råd nu, och du ska även följa det, resultatet kommer att bli BRAAA!



HALOOOJ

Datum: 2010-11-13 Tid: 00:49:36 | Publicerat i: Allmänt
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

Jag vet jag vet, jag har slultat blogga igen, men ibland så orkar man bara inte. Bortse från det har jag haft prov det gick väl sådär, kunde inte koncentrera mig så bra, gick på stan med Selin och Meis efter vi käka senare var det hemåt, OCH JAG HOPPAS DU ÄR NÖJD NU MARTINAAA (misabella.blogg.se)




Halloj

Datum: 2010-11-08 Tid: 21:36:06 | Publicerat i: Allmänt
Kommentarer: Kommentera! (1) | tillbaka till toppen.

Nu är det såhär att Sevilay inte skriver i sin blogg och det stör mig.. Hon har spenderat sin dag i skolan med dom bästa (mig) och några till och bara dött av garv åt allas familjehistorier.. Svårt att säga vem som är värst av oss. Resten av dagen så försvann hon, antingen hem för att tänka på en person eller tja man vet aldrig med henne. Och så måste jag säga hur mycket Sevilay älskar mig, och jag småtycker om dig också älskling.. Innerst inne dör jag för dig och dina skämt men, DAGS FÖR DIG ATT BLOGGAAAAAA!! och våga bara byta lösenord..

/M



Volim te :*

Datum: 2010-11-05 Tid: 13:16:34 | Publicerat i: Allmänt
Kommentarer: Kommentera! (3) | tillbaka till toppen.

Vakna för en timme sen, platta klart håret nyss, ska hem till syrran, efter jag käkat klart min frukost, aja orkar inte skriva mer har ändå inte gjort något än. /S.T.T




Ut ur duschen...

Datum: 2010-11-04 Tid: 22:46:17 | Publicerat i: Allmänt
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

Kom precis ut ur duschen. Imorn blir det att gå hem till storasyrran det va ett bra tag sen jag va hos henne, ska nog rensa hela hennes garderob hihihihi, ska föna håret och titta på Remeber me med lill syrran, puss o kram/ S.T.T



Baby body, bästa!


gott!

Datum: 2010-11-04 Tid: 21:22:51 | Publicerat i: Allmänt
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

Sitter och käkar choko flakes  hihii :)





Hemma X)

Datum: 2010-11-04 Tid: 16:13:04 | Publicerat i: Allmänt
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

Vakna vid ett tiden, är helt slut efter gårdagen, på tal , om gårdagen, så hade vi sk**t roligt, som jag skrev igår var vi först på arosfortet, senare shoppa vi, och käka på mc donald, när jag ändå var där träffa jag på kusinerna, köpte ett par nya jeans, har en massa bilder på gårdagen men det går inte att lägga in dem av en anledning som jag själv inte vet varför, får fixa fram bilderna på ett annat sätt :/ Ska till stan och möta upp min kusin senare ska jag täffa Nathalie, skriver senare mot kvällen, igår var jag så trött att jag inte orkade skriva, puss/ S.T.T 







Lilla syrran och jag :)



Mot Västerås...

Datum: 2010-11-03 Tid: 11:31:31 | Publicerat i: Allmänt
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

Nu är Nathalie här, förbereder oss, vi ska till tåg stationen när som helst.
Antingen mobil bloggar jag eller kommer med fler bilder och inlägg när jag är hemma. /
S.T.T




Västerås imorgon.....

Datum: 2010-11-02 Tid: 23:47:01 | Publicerat i: Allmänt
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

Satt en jä**** halv timme och skrev ett låååååångt inlägg, men senare råka ta bort allt, hur dum får man vara????? Asså åhhh e så arg på mig själv!

Packar inför imorgon,jag ska till Västerås med tjejerna, tar tåger runt 11:52, e nog där 12:22, kommer hem runt nio vi ska till arosfortet, och shoppa på stan, käka, senare mot E-tuna igen.... Skulle sova över hos Selin imorgon men planerna ändrades, tittar förbi nog lotus en stun vid 23:20 tiden.

Jag har märkt att i min omgivning har jag massor av falska som sagt ''vänner', men alla har en gräns ellerhur? Det är inte okej att hålla på så, jag hoppas att han/hon tar åt sig snart och ändrar sitt beteende!!

Idag var jag på stan med Anna, Sandra, Becca (Sega APAN)!! Selin och Eman, Hahaha Idag efter vi hade käkat klart på Mc donald så såg vi tre hundar, och en av dem hade någon konstig päls, och Eman fick för sig att ta kort på hunden, och hon fråga om tilllåtelse och en av ägarna sa okej, en stund senare Eman försökt ta kort på hunden, börja plötsligt en av ägarna skrika: Fan håller du på med din dumma jä***l ta din äckliga kamera och dra här ifrån och blalala.... Asså Haha stackars Eman så som hon blev hon fick värsta minen :O men men ska nu titta på film med syrran / S.T.T








I'm back ....

Datum: 2010-11-01 Tid: 19:49:03 | Publicerat i: Allmänt
Kommentarer: Kommentera! (1) | tillbaka till toppen.

Nu är jag tillbaka, till bloggen(a) Ska börja blogga igen. Har faktiskt saknat min blogg:( Idag åkte farmor och syrran till Västerås, och ska vara där ngn vecka. Idag är det höstlov, Sitter och tittar på paradise hotell, det är skiiit tråkigt, ska nu titta på ngn turkisk serie, herrop :D